Over ons

1993 - 2007

Het begin

In 1993 is de zaak opgestart door de gebroeders Van Cleemputte, Guy en Yves. Toen deden ze vooral gyprocwerken en tegelplafonds. Al vlug werd duidelijk dat ze van uitdagingen hielden. Wat een ander niet aandurfde, brachten de broers tot een goed eind.Na verloop van tijd haakte Yves af om persoonlijke redenen, maar Guy bleef volharden. Er waren veel gyprocwerkers, maar weinigen leverden zo prachtig werk.

Hoe ging het verder

Na het zelf bouwen en zelf inrichten van een eigen huis, brachten vrienden en familie ons een bezoekje en bewonderden de zelf-ontworpen en zelfgemaakte maatmeubelen van Guy. Door de uitstekende mond aan mondreklame, is er nu nog steeds veel vraag naar Guy zijn talent.

Hobby integreren in je werk.

Als hobby heeft Guy airbrush gekozen. Een schildertechniek met een luchtpistool. Guy gebruikt de techniek op t-shirts, jassen, auto's, moto's,...maar maakt er ook exclusieve schilderijen en muurschilderingen mee, die hij kan integreren in zijn interieurontwerpen.

2007

Ondertussen is het huis bijna klaar en doet het ook dienst als een aangename huiselijke toonzaal, met verlaagde plafonds, gebogen en halfronde wanden, maatkasten voor berging en living,... . En uiteraard ook een muurschildering en airbrushwerken op doek aan de muur!

Is uw huis aan renovatie toe, wil u een nieuw plafond, of wil u meer plaats creeëren door ingemaakte kasten!

© Marc Vercauteren 2011